Kesäleirit 2022

Tervetuloa kesäleireillemme Koskelle TL!! Tallimme sijaitsee 50 km Turusta ja meille on helppo tulla leirille jopa linja-autolla.

Majoitusmökkimme 2 kpl ovat vaatimattomia, niissä on vanhanajan leiritunnelmaa, toisessa on sisävessa ja suihku. Leirin hintaan kuuluu yöpyminen ja ruoat, aamupala, lounas, välipala/kahvi, päivällinen ja iltapala. Ulkopuoliselle seikkailuretkelle saa evään mukaan. Jos haluaa ostaa sieltä syötävää, tulee se maksaa itse.

Haluttaessa voi osallistua päiväleirinä, kysy hintaa erikseen. Ruokavaliot tulee tietää ajoissa etukäteen, jotta saadaan tarjolle varmasti kaikille sopivaa syötävää. Myös perussairaudet tulee ilmoittaa etukäteen, jotta osaamme auttaa tarvittaessa. Katso alempana ilmoittautumisohjeet.

Ilmoittautumiset p. 0407458876 Laura Kaihilahti / laura.t.kaihilahti@hotmail.com

LEIRI 1. 6.-10.6.2022 Sirkusleiri (5 pv) 7-10 vuotiaille hinta 480e

Aamupäivällä: ratsastusta oman tason mukaan

Iltapäivällä: Ilma-akrobatiakangas, akrobatia, jongleeraus, slack line, tehtävärata, vikellysratsastusta

Leirille ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta ratsastuksesta. Ratsastamme tasoryhmissä. Kaverin kanssa voi olla eri ryhmässä, jolloin voi auttaa kaveria hevosen hoidossa, jos hän on eri ryhmässä . Iltapäivään kuuluu aina ratsastusta jossain muodossa. Leirillä puuhaillaan muutenkin hevosten kanssa. Mahdollisuus esimerkiksi osallistua aamu/iltatalliin ja muuta kivaa.

LEIRI 2. 13.-17.6.2022 Yleisleiri (5 pv) 8-12 vuotiaille hinta 480e

Aamupäivällä: ratsastustunti oman tason mukaan

Iltapäivällä valittavissa: Poniagility, kärryajelu, vikellys, letitys- ja kuvauspäivä, tehtävärata ratsain, ilman satulaa ratsastusta.

Leirille ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta. Ratsastamme tasoryhmissä Kaverin kanssa voi ratsastaa eri ryhmässä, jolloin voi auttaa kaveria hevosen hoidossa. Iltapäivään kuuluu aina ratsastusta jossain muodossa. Leirillä puuhaillaan muutenkin hevosten kanssa. Mahdollisuus esimerkiksi osallistua aamu/iltatalliin ja muuta kivaa.

LEIRI 3. 20.-23.6.2022 Esteleiri (4 pv) 11-15 vuotiaille hinta 390e

Aamupäivällä: esteratsastusharjoituksia: ratsastettavuus + Esteet

Iltapäivällä: Valittavissa maastoratsastusta, ilman satulaa ratsastusta, vikellystä

 Lisäksi valittavissa: esteradan teoriaa ja suunnittelua, keppariesteitä, tehtävärata esteillä + puomeilla + lännen ratsastustehtävillä, irtohypytystä tilanteen mukaan. Leirille osallistuvat tarvitsevat jo parempaa ratsastustaitoa ja tasapainoa sekä alkeisesteratsastuksen osaamista.

LEIRI 4. 4.-7.7.2022 (4pv) Ratsastuksen lajit / Aikuisten leiri hinta 380e +lisäpalvelut

Aamupäivällä: Päivittäin vaihtuva teemalaji toiveiden mukaan. Ratsastajilla valittavina kouluratsastusta, esteratsastusta, maastoratsastusta, kärryillä ajoa, ponin / hevosen juoksutusta, tehtävärataratsastus.

Iltapäivällä: vikellysratsastusta, juoksutusta, poni/hevosagilityä, hevosen vapaanaohjaamista

Haluttaessa mahdollisuus hemmotteluun esim. paljuilua, kehonhuoltoa kuten venyttelyä ja tasapainoharjoituksia, etukäteen voi tilata hierontaa tms. paikallisilta yrittäjiltä (palvelut maksavat erikseen).

LEIRI 5. 11.-14.7.2022 Alkeisratsastusleiri / Aikuistenleiri hinta 380e +lisäpalvelut

Aamupäivisin tutustutaan hevosiin ja harjoitellaan niiden käsittelyä, selkään nousemista, ratsailla olemista ja eri askellajeja (käynti,ravi)

Iltapäivisin pidetään hauskaa: Ilman satulaa ratsastus/vikellys, jumppaa ratsastuksen yhteydessä, poni/hevosagility, hevosen/ponin vapaana ohjaamista

Haluttaessa mahdollisuus hemmotteluun esim. paljuilua, kehonhuoltoa kuten venyttelyä ja tasapainoharjoituksia, etukäteen voi tilata hierontaa tms. paikallisilta yrittäjiltä (palvelut maksavat erikseen).

LEIRI 6. 1.-4.8.2022 (4 pv) Before Back to School -leiri nuorille 13-17 vuotiaat hinta 380e

Aamupäivisin: ratsastetaan koulu-, puomi- ja pienet esteet-tunnit, tehdään myös pidempi vaelluslenkki maastoon (sisältää päivän kaksi ratsastusta)

Iltapäivisin: ilman satulaa ratsastusta, vikellystä, poniajoa, ohjasajoa ponilla, ratsastussuunnistusta (tallin alueella)

Muuta ohjelmaa toiveiden mukaan: Disco, letitys- ja kuvauspäivä, irtojuoksutus/hypytys, tehtävärata, vikellys, ilman satulaa ratsastus, haluttaessa yöratsastusta (korvaa aamun ratsastustunnin)

Leirillä on tarkoitus viettää mukavaa, leppoisaa aikaa ystävien kanssa yhdessä ja tutustua uusiin kavereihin ennen koulun alkamista. Leirillä pärjää pienellä ratsastuskokemuksella.

LEIRI 7. 8.-11.8.2022 (4pv) Aikuisten seikkailuleiri hinta 390e

Seikkailemme tallin alueella tai käymme seikkailemassa lähiseudun eri paikoissa. Leirin varatessaan voi esittää toiveita. Haasta itsesi!

Aamupäivisin: Ratsastusta tasoryhmissä, viimeisenä päivänä pitkä maastoretki

Iltapäivisin, 3 iltapäivää: Seikkailemme valinnan mukaan tallin alueella ilman hevosia ja käymme seikkailemassa lähiseudun eri paikoissa. Ulkopuolisista palveluista erillinen sisäänpääsymaksu kohteen mukaan ja kyyti paikanpäälle omalla autolla.

Esimerkkejä tallilla olevista seikkailuista: vikellys, ilma-akrobatia, metsäpolku tasapainohaasteilla ja liaani/slack line-tasapainorata.

Esimerkkejä tallin ulkopuolella olevista seikkailuista: Kiipeilyä, melontaa, sup-lautailua järvellä. Porukalla on kiva tehdä uusia asioita. Nämä harrastukset omalla vastuulla.

LEIRI 8. 26.-28.8.2022 (3pv) Vielä ehtii -leiri hinta 220e (pe ilta-su ilta)

Aamupäivällä: ratsastustunti oman tason mukaan

Iltapäivällä valittavissa: Poniagility, kärryajelu, vikellys, letitys- ja kuvauspäivä, tehtävärata ratsain, ilman satulaa ratsastusta.

Leirille ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta ratsastuksesta. ratsastamme tasoryhmissä. Kaverin kanssa voi ratsastaa eri ryhmässä, jolloin voi auttaa kaveria hevosen hoidossa. Iltapäivään kuuluu aina ratsastusta jossain muodossa. Leirillä puuhaillaan muutenkin hevosten kanssa. Mahdollisuus esimerkiksi osallistua aamu/iltatalliin ja muuta kivaa.

Hyvä tietää:

Ilmoittautumisohjeet: paikka leirille on varattu, kun olet maksanut varausmaksun laskun, joka lähetetään heti ilmoittautumisen jälkeen. Varausmaksu on 100e ja sitä ei palauteta. Peruuttaessa on kuitenkin mahdollisuus käyttää yrityksemme muita palveluita varausmaksun verran, palvelu pitää varata kuukauden aikana peruutuksesta. Noin kuukautta ennen leiriä lähetämme leirin loppumaksun ja se pitää olla maksettu eräpäivään mennessä. Jos leiri perutaan tämän jälkeen, maksetun summan voi käyttää yrityksen muihin palveluihin. Ne tulee varata kuukauden kuluessa peruutuksesta.