Hevoset

Minttu

Minttu-poni leirillä.

Minttu Vanilja on tahdokas, pieni ja musta shetlanninponi. Se toimii lasten alkeisratsuna ja osaa perusratsastuksen taidot.

Dakar

Dakar ja Galvano kesällä 2020.

Bluebury Dakar on kaunis voikko Wales B poni ruuna. Se osaa ainakin helppo A tehtävät. Laukanvaihdot on testattu meidän tallilla ja se osaa joka kolmannella vaihtaa niitä sarjassa. Esteillä se menee 60-80cm esteitä ratsastajan taidon mukaan.

Galvano

Galvano, saksalainen ratsuponi, on jo iäkäs oppimestari paremmille ratsastajille. Joskus se saattaa kuumua, jos ratsastaja jännittää sen vauhdikkuutta.

Julius

Julius kesällä 2020.

Koskelan Julius on tinkerin ja suomenhevosen risteytys. Se on mustan ja valkoisen kirjava roteva hevonen. Tasoltaan se on helppo C:n ja helppo A:n välillä. Esteitä se on meillä mennyt kilpailuissa aina 65cm asti.

Eki

Eki rataestevalmennuksessa keväällä 2021.

Meidän puhdas trakenner-ruuna Ekvatorius S on hyvin persoonallinen käytökseltään. Tykätessään sinusta, se antaa selkähieronnan turvallaan -jos uskallat antaa sen hiplailla lapaluittesi välistä itseäsi. Ekin vahvuus on laukka ja esteiden hyppääminen. Parhaimmillaan se on valmennuksessa hypännyt 100cm korkeita esteitä. tavoitteena kesällä 2021 hypätä myös rataa samalla korkeudella.

Kati

Kilpailuissa, panoraamakuva, jossa eri kuvakulmia Katista.

Meidän musta latvialainen kaunotar eli Galtera. Hyppää esteen kuin esteen yli jos ohjaat vain suoraan. Katin taso esteradoilla on 100cm. Tarjotaan lähinnä vuokrauskäyttöön koska on melko reaktiivinen ratsastaa. Tämä tamma on hiljaisessa myynnissä sopivalle ratsastajalle.

Tirppa

Siitoskäytössä oleva tamma Celtas Quianna on suomalainen puoliveriratsu, joka on aikanaan kisannut aina 120cm luokkiin asti. Jo nuorena loukkaantunut ja sen jälkeen kilparadoilta poistunut estelahjakkuus on aivan loistava äiti-hevonen, joka hoitaa varsansa huolella ja hellyydellä.

Armi (pikku)

Tirpan ensimmäinen varsa (s. 2017) With Grace LTK on kasvatettu jatkamaan holstainerilaista emälinjaansa. Armin isä on hollantilainen nuori lahjakkuus Floris TN, joka on kilpaillut jo muutaman kerran kansainvälisellä 160cm tasolla esteratsastuksessa.

Speedy

Speedy maaliskuussa 2020 ruunauksen vuoksi liikutuksessa kaksivuotiaana Kylämäessä.

Armin pikkuveli ja Tirpan toinen varsa on With Speed LTK (s.2018) jonka isä on yksi hollannin suosituimmista nuorista oriista, I’m Special de Muze. Nyt vielä kun kimoutuvan nuoren miehen musta pohjaväri hehkuu isän tumman karvan lailla, muistuttaa tämä hurjasti isäänsä ulkonäöltään. Speedy etsii ”hiljaisesti” uutta kotia tai yhteistyökumppania. Tavoitteena nuorella miehellä on menestyä kilparadoilla, niin kuin suku velvoittaa. -Myytävänä

Carisma

Speedyn ja Armin pikkuveli ja Tirpan kolmas varsa With Carisma (s.2020) syntyi vappuaattona. Väritys on ruunikko, äiti ja isä ovat kimoja, mutta tämä lapsi ei saanut heidän väritystään. Modernin oloinen pitkäjalkainen varsa tulee olemaan lahjakas estehevonen tulevaisuudessa. – Myytävänä

Carisma eli Risto (Reipas) on nimensä veroinen hurmuri. Kuvassa nelikuinen nuori mies tähyilee jo esteille.

Armi II (yksityinen)

Armi II on matala puoliverinen, joka taitaa helppo B:n asiat ja tykkää hypätä esteitä. Tosin se saattaa kuumua esteillä, kun oikein innostuu. Tällä hetkellä Armi on vain yksityiskäytössä.

Vega (yksityinen)

Dona Vega on tallin vanhin tamma ja omistajansa sanoin hän oikea Mammasti. Mammasti hyppää vieläkin 80cm ratoja omistajansa kanssa ja auttaa nuoria hevosia ja ratsastajia uskomaan rohkeasti itseensä.

Mega (yksityinen)

Megan ( Elegance) kutsumanimeksi piti tulla Mini Vega, kun se muistuttaa niin kovasti Vegaa. Pienen sanalipsahduksen vuosi nimi muuttuikin Megaksi. Ja onhan se hieman korkea tamma. Mega opettelee vielä ratsun uraa ja on jo hienosti osallistunut pieniin este- ja koulukilpailuihin menestyksellä.

Misty ja Näpsä

Tallissa asuu Welsh B tamma Niittykorven Dancing Queen eli Misty ja sen varsa Niittykorven Wonder Woman eli Näpsä. Uskomattoman kaunis Misty ja älykäs varsa Näpsä hakevat vielä paikkaansa hevoslaumassamme. Halukkaat pääsevät avustamaan Mistyn ja Näpsän koulutuksessa, jotta molemmista saataisiin maailman ihanimmat ratsastuskouluponit käyttöön.

RIP. Lilli Marleen (8/2021) -Jäämme kaipaamaan suurta persoonaasi <3

Kuvia hevosista näkee With Hevoset Oy:n FB sivujen kautta.